Colorrage

Cine suntem

ColorRage a inceput ca un grup de romani, designeri si programatori talentati, ce ofera servicii web profesionale. In prezent formam departamentul de design web si programare al companiei Rage Solutions.

Rage Solutions, situata in Targu Mures Romania,a inceput in 2006 ca o echipa de profesionisti IT ce doresc sa ofere servicii IT complete, oricarui tip de companie.
Rage Solutions SRL ofera servicii IT complete, prin adoptarea unei strategii de dezvoltarea orientata catre nevoile clientilor.Va oferim servicii de inalta calitate pentru toate tipurile de buget.

De ce noi

In zilele noastre o afacere prospera are nevoie de reprezentare in toate categoriile, iar una dintre cele mai importante o constituie internetul. O prezenta consistenta pe internet poate duce la o crestere semnificativa a numarului de clienti dintr-o zona geografica semnificativ mai mare, ajungand chiar la un nivel global. In sprijinul acestei idei, scopul nostru este de a va ajuta sa va dezvoltati afacerea prin intermediul internetului.
creeaza pagini web, ce folosesc drept instrument de publicitate. . Departamentul nostru de design web are o experienta considerabila pentru a va prezenta in mod eficient in fata audientei web. Toate paginile create de noi raspund obiectivelor stabilite pentru acest domeniu si stabilesc o prezenta eficienta pe Internet.

Ce va oferim

Politica noastra a celui mai bun sfat, inseamna ca vom recomanda doar ceea ce consideram ca va foloseste afacerii dumneavoastra, fie ca e vorba de design web, desktop software, marketingul pentru motoarelor de cautare, sisteme de comert online sau solutii de gazduire server web . Fiecare membru al echipei de design ColorRage sustine aceasta politica si se dedica livrarii unor rezultate de cea mai inalta calitate la preturi foarte competitve.

Noi ajutam afacerile sa-si realizeze intregul potential prin integrarea si implementarea unor solutii pentru internet, cum sunt: design de pagini web, dezvoltari de soft personalizat, e-comert, sisteme de management al continutului si SEO – optimizari ale motoarelor de cautare. Daca doriti sa aflati mai multe ne puteti contacta si va vom raspunde cu placere oricaror intrebari.

Credem in sloganul nostru „simplicity with style” (simplitate cu stil), si il respectam in fiecare proiect, lucru cu efect pozitiv asupra clientilor.

SERVICII OFERITE

DESIGN

SITEURI WEB

APLICATII MOBILE

GAZDUIRE WEB

SOCIAL

SEO

Hai sa lucram impreuna!